Fshesë korrenti me avull Ariete
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë korrenti me avull Ariete

Available:Në gjëndje
8,000 Lek
Image
Secure

Nesë keni menduar që një fshesë perfekte nuk eksziston atëherë mendohuni dy herë.
Fshesa e duhur me korrent është bërë pjesë e jona.
Tani ju mund të pastroni pa përdorur asnjë kimikat ose detergjent!
Mund tju duket e çuditshme ama pastrimi bëhet vetëm me fuqinë e avullit.
Fshesa trajton lehtësisht yndyrat ose papastërtitë nga bakteret dhe kërpudhat dhe i zhduk ato në moment. Garanton cilësi dhe efikasitet.
Ky pastrues me avull mund të përdoret në shumicën e llojeve të dyshemeve, madje edhe ato të qelqit. Duke përdorur bashkëngjitjet e përfshira, ju gjithashtu mund të pastroni tapiceri, soba, dritare apo edhe qilima delikatë. Rezervuari i ujit ka një vëllim prej 350ml.
Ju siguron pastrim në vetëm pak minuta.

Fuqia 1500W.
Kapaciteti i rezervuarit 350 ml.
Lartësia: E rregullueshme.
Dorezë: E largueshme.
Rregullimi i avullit: Po
Gjatësia e kabllit: 5 m.
Kreu i rrotullueshëm: 180 °

Nesë keni menduar që një fshesë perfekte nuk eksziston atëherë mendohuni dy herë.
Fshesa e duhur me korrent është bërë pjesë e jona.
Tani ju mund të pastroni pa përdorur asnjë kimikat ose detergjent!
Mund tju duket e çuditshme ama pastrimi bëhet vetëm me fuqinë e avullit.
Fshesa trajton lehtësisht yndyrat ose papastërtitë nga bakteret dhe kërpudhat dhe i zhduk ato në moment. Garanton cilësi dhe efikasitet.
Ky pastrues me avull mund të përdoret në shumicën e llojeve të dyshemeve, madje edhe ato të qelqit. Duke përdorur bashkëngjitjet e përfshira, ju gjithashtu mund të pastroni tapiceri, soba, dritare apo edhe qilima delikatë. Rezervuari i ujit ka një vëllim prej 350ml.
Ju siguron pastrim në vetëm pak minuta.

Fuqia 1500W.
Kapaciteti i rezervuarit 350 ml.
Lartësia: E rregullueshme.
Dorezë: E largueshme.
Rregullimi i avullit: Po
Gjatësia e kabllit: 5 m.
Kreu i rrotullueshëm: 180 °