2 në 1 Pasqyrë Banjo me Ndriçim Led Eglo 99773
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

2 në 1 Pasqyrë Banjo me Ndriçim Led Eglo 99773

Available:Në gjëndje
18,000 Lek
Image
Secure
Pasqyrë për banjo me ndriçim LED Eglo, modeli 99773.
Dy në një - pasqyrë me ndriçim LED në të bardhë neutrale (4000K).
Ndriçimi është i integruar në pasqyrë.
Në mëngjes apo në mbrëmje do tju ndihmojë gjatë kryerjes së higjenës, stilimit të flokëve, zgjedhjes së veshjeve etj.
Mund ta përdorni kryesisht në banjë, por edhe në korridor, holl, garderobë apo dhomë gjumi.
Pasqyra ka opsionin touch për ndezje dhe fikje.
Lumen: 1100.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 600
Gjatësia (në mm): 800
Pjesa e zgjatur (në mm): 30
 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X5,1W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Pasqyrë për banjo me ndriçim LED Eglo, modeli 99773. Dy në një - pasqyrë me ndriçim LED në të bardhë neutrale (4000K). Ndriçimi është i integruar në pasqyrë. Në mëngjes apo në mbrëmje do tju ndihmojë gjatë kryerjes së higjenës, stilimit të flokëve, zgjedhjes së veshjeve etj. Mund ta përdorni kryesisht në banjë, por edhe në korridor, holl, garderobë apo dhomë gjumi. Pasqyra ka opsionin touch për ndezje dhe fikje. Lumen: 1100.
Përmasat: Lartësia (në mm): 600 Gjatësia (në mm): 800 Pjesa e zgjatur (në mm): 30   Numri i llambave dhe fuqia: 2X5,1W Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44