Parafiltra Ecosoft


Cmimi:
Sale priceLek 9,750

Përshkrimi i produktit

Gota të bardha për presion të lartë të ujit që shërbejnë për vendosjen e parafiltrit Ecosoft.

Menduar për trajtimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhen hequr varen nga filtri zëvendësues i instaluar. Filtri është bërë nga polipropilen me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme

Parafiltra karboni  pakëson përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorureve. Përmirson ngjyrën shijen dhe aromën e ujit.  Parafiltra polipropilen Filtri i sedimentit Ecosoft për reduktimin e sedimentëve (rërë, ndryshk, kalcifikime etj.) Parafiltra Rrjete CTO Filtri i CTO Ecosoft për eleminimin e sedimentëve qe mbeten nga faza 1 dhe 2

You may also like

Recently viewed