Kepuce W10C S2


NR: 36
Cmimi:
Sale priceLek 2,500

Përshkrimi i produktit

PERDORIMI : INDUSTRI USHQIMORE, GUZHINE, FARMACEUTIKE, SANITAR

Kategoria e mbrojtjes S3

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Mikrofiber Ngjyre te bardhe dhe i papershkueshem nga uji

PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Monodensitet kunder rreshqitjes dhe antibakteriale

ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J

PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve

MASAT/NUMRAT: 35 - 48

You may also like

Recently viewed