Panel diellor Solimpeks 300 litra
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-13%
Panel diellor Solimpeks 300 litra

Panel diellor Solimpeks 300 litra

Available:Out of Stock
195,000 Lek 225,000 Lek
Secure
Panel diellor i markës Solimpeks, me kapacitet 300 litra.
Paneli është prodhuar nga teknologji Gjermane.
Përbërja e brëndshme e Boilerit është qelq dhe porcelan.

Paneli ka 2 pasqyra me sipërfaqe nga 2.5m² secila.

Ato janë me xham Full HD, rezistent kundrejt goditjeve, ngjyrë blu e shëndritshme.

Përmasat:

 • Sipërfaqja (në m²): 2X2.5

Specifika teknike:

 • Kapaciteti 300 Litra
 • Transport dhe montim FALAS në të gjithë Shqipërinë
 • 5 vite GARANCI
 • Teknologji Gjermane
Panel diellor i markës Solimpeks, me kapacitet 300 litra. Paneli është prodhuar nga teknologji Gjermane. Përbërja e brëndshme e Boilerit është qelq dhe porcelan.

Paneli ka 2 pasqyra me sipërfaqe nga 2.5m² secila.

Ato janë me xham Full HD, rezistent kundrejt goditjeve, ngjyrë blu e shëndritshme.

Përmasat:

 • Sipërfaqja (në m²): 2X2.5

Specifika teknike:

 • Kapaciteti 300 Litra
 • Transport dhe montim FALAS në të gjithë Shqipërinë
 • 5 vite GARANCI
 • Teknologji Gjermane