Panel diellor Solimpeks 200 dhe 300 litra

kurse Lek 27,300

Kapaciteti: 300 litra
Cmimi:
Sale priceLek 146,300 Regular priceLek 173,600

Përshkrimi i produktit

Solimpeks - PANEL DIELLOR 300  dhe  LITRA ME DY PASQYRA
Përmasat e pasqyrave janë 2x2.5m².Përbërja e brëndshme e Boilerit është qelq dhe porcelan.

Solimpeks - PANEL DIELLOR 200  dhe  LITRA ME DY PASQYRA
Përmasat e pasqyrave janë 2x2m².Përbërja e brëndshme e Boilerit është qelq dhe porcelan.


Pasqyrat janë me xham Full HD, rezistent kundrejt goditjeve, ngjyrë blu e shëndritshme.

Teknologji Gjermane
Garancia: 5 vjet
Transporti: FALAS
Instalimi: FALAS ( Tirane dhe Durres)

You may also like

Recently viewed