Panel diellor Hercules Solar 200 L
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Panel diellor Hercules Solar 200 L

Available:Out of Stock
123,700 Lek
Secure

Panel diellor Hercules Solar 200 L

 • Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. HERCULES është partneri i ri, i cili do të kujdeset për financat tuaj.
 • Një panel i dedikuar për tarracat e shtëpive. Materiali i brendshem i bolierit qelq-porcelan ju garanton cilësi dhe pastërti të ujit.
 • Cdo lidhje midis pasqyrave dhe bolierit bëhet nga tuba inoksi çka garanton jetëgjatësi të panelit.
 • Kapaciteti 200 Litra
 • Transport dhe montim FALAS në të gjithë Shqipërinë
 • 5 vite GARANCI
 • Prodhim Grek

Informacionet teknike

Marka Hercules 
Siperfaqja 2x3m
Kapaciteti 200 lt
Pasqyrat 2
Rezistenca elektrike Fuqia 4kW me termostat me katër pole.
Izolimi Izolim poliuretani 5 cm(Pa CFC )
Mbrojtja nga elektroliza Nga shufra magnezi 22x300mm
Garancia 5 vite

 

Permasat

Gjatesia e bolierit  120 cm
Diametri i bolierit  54 cm
Pesha e bolierit  65 kg

Panel diellor Hercules Solar 200 L

 • Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. HERCULES është partneri i ri, i cili do të kujdeset për financat tuaj.
 • Një panel i dedikuar për tarracat e shtëpive. Materiali i brendshem i bolierit qelq-porcelan ju garanton cilësi dhe pastërti të ujit.
 • Cdo lidhje midis pasqyrave dhe bolierit bëhet nga tuba inoksi çka garanton jetëgjatësi të panelit.
 • Kapaciteti 200 Litra
 • Transport dhe montim FALAS në të gjithë Shqipërinë
 • 5 vite GARANCI
 • Prodhim Grek

Informacionet teknike

Marka Hercules 
Siperfaqja 2x3m
Kapaciteti 200 lt
Pasqyrat 2
Rezistenca elektrike Fuqia 4kW me termostat me katër pole.
Izolimi Izolim poliuretani 5 cm(Pa CFC )
Mbrojtja nga elektroliza Nga shufra magnezi 22x300mm
Garancia 5 vite

 

Permasat

Gjatesia e bolierit  120 cm
Diametri i bolierit  54 cm
Pesha e bolierit  65 kg