Sistem Filtrimi RO Aquacalcium ( Abonim 1 vjecar )


Cmimi:
Sale priceLek 18,000

Përshkrimi i produktit

Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membrane Dow Filmtec. Sistemi ka nje filter me permbajtje te larte te mineralit kalcium, I keshillueshem per femijet e vegjel dhe moshen e trete.

You may also like

Recently viewed