Ndriçues i varur Eglo 49859 Townshend 4
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 49859 Townshend 4

Available:Në gjëndje
28,500 Lek
Image
Secure

Ndricues i varur Eglo. Modeli 49859 pjesë e koleksionit Townshend 4
Ndriçues me temë vintage mjaftë i veçantë dhe shumë i bukur pjesa e traut metalik i ngjyrosur me ngjyrën kafe antike dhe gjithashtu gjashtë llambat e varura për ndriçim, i japin këtij ndriçuesi një pamje të vjetër si një ndriçues i kohës Vikinge. Falë teknikës së tyre të thjeshtë të mbështjelljes, llambat mund të varen në lartësi të ndryshme.
I krijuar për të tërhequr vëmendje ky ndriçues është i përshtatshëm për sallone taverna apo dhe në kuzhinë. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 70
Gjatësia (në mm) 1005
Gjatësia e kanopit (në mm) 400
Gjerësia e kanopit (në mm) 45
Lartësia e kanopit (në mm) 45

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X60W

Ndricues i varur Eglo. Modeli 49859 pjesë e koleksionit Townshend 4
Ndriçues me temë vintage mjaftë i veçantë dhe shumë i bukur pjesa e traut metalik i ngjyrosur me ngjyrën kafe antike dhe gjithashtu gjashtë llambat e varura për ndriçim, i japin këtij ndriçuesi një pamje të vjetër si një ndriçues i kohës Vikinge. Falë teknikës së tyre të thjeshtë të mbështjelljes, llambat mund të varen në lartësi të ndryshme.
I krijuar për të tërhequr vëmendje ky ndriçues është i përshtatshëm për sallone taverna apo dhe në kuzhinë. 

Përmasat Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 70 Gjatësia (në mm) 1005 Gjatësia e kanopit (në mm) 400 Gjerësia e kanopit (në mm) 45 Lartësia e kanopit (në mm) 45
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X60W