Ngjites te menjehershem LOCTITE HY 4090, 50g


Cmimi:
Sale priceLek 9,700

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
4090
• Për aplikime strukturore
ku kërkohet shpejtësi,
mbushje e boshllëqeve
dhe rezistencë
ndaj temperaturave
të larta.
• Për aplikime në
natyrë dhe mjedise ku
kërkohet rezistencë
e shkëlqyer ndaj
lagështirës.
• Për ngjitjen
ematerialeve të cilat i
nënshtrohen goditjeve
dhe tronditjeve të
shpeshta.

You may also like

Recently viewed