Ngjites te menjehershem LOCTITE 480, 20g


Cmimi:
Sale priceLek 2,400

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
480
• Për aplikime ku kërkohet
rezistecë ndaj
goditjeve / tronditjeve.
• Ideal për ngjitjen e
metaleve, gomave dhe
magnetëve.
• Rezistencë e mirë në
mjedise me lagështirë.

You may also like

Recently viewed