Ngjites te menjehershem LOCTITE 406 20g


Cmimi:
Sale priceLek 1,900

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
406
• Ngjitje e shpejtë e
materialeve prej plastike
ose gome duke
përfshirë EPDM, dhe
elastantët.

You may also like

Recently viewed