Ndriçues i jashtëm Eglo 98153
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i jashtëm Eglo 98153

Available:Në gjëndje
10,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo 98153
Ky ndriçues i jashtëm është rezistent ndaj motit dhe i qëndrueshëm ndaj spërkatjeve të ujit.
Kjo do të thotë se mund të përdoret jashtë në kopsht, tarracë, garazh, ballkon etj.
Flluskat e ajrit në xhamin e pastër ofrojnë një pamje të bukur dhe elegante.
Dizajni modern dhe me stil i ndriçuesit krijojnë një atmosferë tërheqëse në mjedisin e jashtëm.
LED-të e integruara që kursejnë energji ofrojnë dritë të bardhë të këndshme e të ngrohtë. 

Përmasat:
Lartësia (në mm) 300
Gjatësia (në mm) 120
Pjesa e zgjatur (në mm) 70
 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X3.3W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Ndriçues i jashtëm Eglo 98153 Ky ndriçues i jashtëm është rezistent ndaj motit dhe i qëndrueshëm ndaj spërkatjeve të ujit. Kjo do të thotë se mund të përdoret jashtë në kopsht, tarracë, garazh, ballkon etj.
Flluskat e ajrit në xhamin e pastër ofrojnë një pamje të bukur dhe elegante.
Dizajni modern dhe me stil i ndriçuesit krijojnë një atmosferë tërheqëse në mjedisin e jashtëm.
LED-të e integruara që kursejnë energji ofrojnë dritë të bardhë të këndshme e të ngrohtë. 

Përmasat: Lartësia (në mm) 300 Gjatësia (në mm) 120 Pjesa e zgjatur (në mm) 70   Numri i llambave dhe fuqia: 2X3.3W Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44