Ndriçues i jashtëm spot Eglo 97397 Viserba
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm spot Eglo 97397 Viserba

Available:Në gjëndje
4,900 Lek
Image
Secure
Ndricues te jashtem Eglo. Modeli 97397
Ndricuesi eshte ne forme spoti me ndricim LED dhe efikasitet energjie GU10, i cili kursen energjine tuaj.
Siguron ndricim te pergjithshem ne zona te ndryshme te shtepie suaj.
Materiali celik.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 115
Gjatësia (në mm): 550
Gjerësia (në mm): 85

Informacione teknike
Numri i llambave dhe fuqia: 4X5W
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë): IP20

Ndricues te jashtem Eglo. Modeli 97397 Ndricuesi eshte ne forme spoti me ndricim LED dhe efikasitet energjie GU10, i cili kursen energjine tuaj. Siguron ndricim te pergjithshem ne zona te ndryshme te shtepie suaj. Materiali celik.
Përmasat: Lartësia (në mm): 115 Gjatësia (në mm): 550 Gjerësia (në mm): 85
Informacione teknike
Numri i llambave dhe fuqia: 4X5W
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë): IP20