Ndriçues tavanor Eglo 86812 Optica
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 86812 Optica

Available:Në gjëndje
13,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo, tip pllafoni. Modeli 86812
Ndriçuesi eshte i thjeshte me ngjyre te bardhe.
I pershtatshem per ambiente te ndryshme te brendshme.
Materiali çelik dhe opal-mat xhami.

Përmasat:
Lartesia (në mm): 210
Diametri (në mm): 350
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Numri i llambave dhe fuqia: 2X60W

Ndriçues tavanor Eglo, tip pllafoni. Modeli 86812 Ndriçuesi eshte i thjeshte me ngjyre te bardhe. I pershtatshem per ambiente te ndryshme te brendshme. Materiali çelik dhe opal-mat xhami.
Përmasat: Lartesia (në mm): 210 Diametri (në mm): 350   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

Numri i llambave dhe fuqia: 2X60W