Ndriçues Tavanor Pllafon Eglo 99243 Fueva 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Tavanor Pllafon Eglo 99243 Fueva 5

Available:Në gjëndje
2,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 99243, pjesë e linjës Fueva 5.
Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen 1600
I përshtatshëm për ambiente të brendshme të ndryshme.
Me ngjyrë zezë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 28
Gjatësi (në mm): 160
Gjërësi (në mm): 160
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X14.6W
Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 99243, pjesë e linjës Fueva 5. Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen 1600 I përshtatshëm për ambiente të brendshme të ndryshme. Me ngjyrë zezë.   Përmasat: Lartësia (në mm): 28 Gjatësi (në mm): 160 Gjërësi (në mm): 160   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X14.6W