Ndriçues tavanor pllafon Eglo 97876
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues tavanor pllafon Eglo 97876

Available:Në gjëndje
6,400 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 97876 Frania
Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen: 3600
I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
Me ngjyrë të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 70
Gjerësia (në mm): 430
Gjatësia (në mm): 430
 
Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 6X5.5W
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20

Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 97876 Frania Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen: 3600 I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Me ngjyrë të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm): 70 Gjerësia (në mm): 430 Gjatësia (në mm): 430   Informacione teknike: Numri i llambave dhe fuqia: 6X5.5W Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20