Ndriçues tavanor Eglo 99606 Sarginto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 99606 Sarginto

Available:Në gjëndje
8,900 Lek
Image
Secure

Ndriçues Tavanor Eglo. Modeli 99606 Sarginto

Një ndriçues modern dhe dizajn elegant me ngjyrë të bardhë.

I përshtatshëm për ambjente të ndryshme.

Ndriçuesi ka LED të integruar të cilët ofrojnë dritë të këndshme të bardhë e të ngrohtë

 

Përmasat:

Gjatësia 59 cm

Gjerësia 14 cm

Lartësia 4.5 cm

 

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Numri i llambave dhe fuqia: 1X6.3W - 2X5.4W

Ndriçues Tavanor Eglo. Modeli 99606 Sarginto

Një ndriçues modern dhe dizajn elegant me ngjyrë të bardhë.

I përshtatshëm për ambjente të ndryshme.

Ndriçuesi ka LED të integruar të cilët ofrojnë dritë të këndshme të bardhë e të ngrohtë

 

Përmasat:

Gjatësia 59 cm

Gjerësia 14 cm

Lartësia 4.5 cm

 

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Numri i llambave dhe fuqia: 1X6.3W - 2X5.4W