Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2

Available:Në gjëndje
4,300 Lek 9,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2
Ndricimi LED(Tunable White). Lumen: 1800
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Me ngjyrë të bardhë.
Ndriçuesi është i pajisur me telekomandë për kontrollin e ngjyrës së ndiçimit.
Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 80
 • Gjerësia (në mm) 275
 • Gjatësia (në mm) 275
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 19V
 • Numri i llambave dhe fuqia: 1X14W
Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2 Ndricimi LED(Tunable White). Lumen: 1800 I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Me ngjyrë të bardhë. Ndriçuesi është i pajisur me telekomandë për kontrollin e ngjyrës së ndiçimit. Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 80
 • Gjerësia (në mm) 275
 • Gjatësia (në mm) 275
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 19V
 • Numri i llambave dhe fuqia: 1X14W