Ndriçues tavanor Eglo 22714 Led Twister
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-58%
Ndriçues tavanor Eglo 22714 Led Twister

Ndriçues tavanor Eglo 22714 Led Twister

Available:Në gjëndje
790 Lek 1,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 22714, pjesë e linjës Led Twister
Me një dizajn të thjeshtë klasik dhe funksional.
I pështashëm për ambiente të brendshme.
Me ngjyrë të bardhë.
Lumen 550
Lloji i ndriçuesit GX53-LED

Përmasat:
Diametri (në mm) 250
Pjesa e zgjatur (në mm) 80
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 Numri i llambave dhe fuqia: 1X7W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 22714, pjesë e linjës Led Twister Me një dizajn të thjeshtë klasik dhe funksional. I pështashëm për ambiente të brendshme. Me ngjyrë të bardhë. Lumen 550 Lloji i ndriçuesit GX53-LED
Përmasat: Diametri (në mm) 250 Pjesa e zgjatur (në mm) 80 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 Numri i llambave dhe fuqia: 1X7W Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20