Ndriçues spot inkaso Eglo 95814 Pineda
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-64%
Ndriçues spot inkaso Eglo 95814 Pineda
Ndriçues spot inkaso Eglo 95814 Pineda

Ndriçues spot inkaso Eglo 95814 Pineda

Available:Në gjëndje
1,500 Lek 4,200 Lek
Image
Secure
Set me 3 spote inkaso Eglo. Modeli 95814 Pineda
Ndriçues i thjeshtë i përshtatshëm për ambiente të ndryshme, të brendshme.
Materiali plastikë, ngjyrë e bardhë.
Lloji i ndriçuesit LED
Ndricimi  LED, lumen 500 (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat:
Diametri (në mm) 78
Thellësia e instalimit (në mm) 35
Ndërprerja (në mm) 65
 
Informacione teknike
Numri i llambave dhe fuqia: 3X6W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Set me 3 spote inkaso Eglo. Modeli 95814 Pineda Ndriçues i thjeshtë i përshtatshëm për ambiente të ndryshme, të brendshme. Materiali plastikë, ngjyrë e bardhë. Lloji i ndriçuesit LED Ndricimi  LED, lumen 500 (i bardhë, i ngrohtë)
Përmasat: Diametri (në mm) 78 Thellësia e instalimit (në mm) 35 Ndërprerja (në mm) 65
 
Informacione teknike
Numri i llambave dhe fuqia: 3X6W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20