Ndriçues spot Eglo 99131 Fueva 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues spot Eglo 99131 Fueva 5

Available:Në gjëndje
1,120 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 99131 pjesë e koleksionit Fueva 5.
Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë shumë elegant. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë)
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të bardhë.

Përmasat:
Diametri (ne mm): 86
Thellesia e instalimit (ne mm): 26
Ndërprerja (në mm) :75
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X2.7W

Ndriçues spot Eglo. Modeli 99131 pjesë e koleksionit Fueva 5. Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë shumë elegant. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë)
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të bardhë.
Përmasat: Diametri (ne mm): 86 Thellesia e instalimit (ne mm): 26 Ndërprerja (në mm) :75   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X2.7W