Ndricues rruge Horoz Orlando
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues rruge Horoz Orlando

Available:Në gjëndje
5,900 Lek
Size
Image
Secure

Ndricues rruge Horoz Orlando 

HOROZ ORLANDO

074 005 0050/100/150/200
 • HOROZ ORLANDO 3
 • Ndricues rruge Horoz Orlando, është projektuar për të ndriçuar zonat rrugore. 
 • Ndriçues prej metali/ plastike ne ngjyre te zeze . 
 • Lejon përdorimin e llambave LED ose ekonomike.
 • Ndricues rruge Horoz Orlando ka një shkallë mbrojtjeje IP65 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd)..


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Tensioni: 

85-265V  / 50-60Hz

Fuqia:

50/100/150/200 WATT

Fluksi i ndritshem

4953/8923/15061/17594 lm

Ngjyra

E zeze 

Lloji llambes:

-

Materiali

Metal alumin /Plastike

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Permasat 

Lartesia

Gjatesia

Gjeresia

50 WATT 55 mm 405 mm

165 mm

100 WATT 75 mm 620 mm

220 mm

150 WATT 55 mm 690 mm

250 mm

200 WATT 85 mm 740 mm

275 mm


Ndricues rruge Horoz Orlando 

HOROZ ORLANDO

074 005 0050/100/150/200
 • HOROZ ORLANDO 3
 • Ndricues rruge Horoz Orlando, është projektuar për të ndriçuar zonat rrugore. 
 • Ndriçues prej metali/ plastike ne ngjyre te zeze . 
 • Lejon përdorimin e llambave LED ose ekonomike.
 • Ndricues rruge Horoz Orlando ka një shkallë mbrojtjeje IP65 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd)..


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Tensioni: 

85-265V  / 50-60Hz

Fuqia:

50/100/150/200 WATT

Fluksi i ndritshem

4953/8923/15061/17594 lm

Ngjyra

E zeze 

Lloji llambes:

-

Materiali

Metal alumin /Plastike

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Permasat 

Lartesia

Gjatesia

Gjeresia

50 WATT 55 mm 405 mm

165 mm

100 WATT 75 mm 620 mm

220 mm

150 WATT 55 mm 690 mm

250 mm

200 WATT 85 mm 740 mm

275 mm