Ndriçues i jashtëm Eglo 98713 Cascinetta
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 98713 Cascinetta

Available:Në gjëndje
9,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98713 pjesë e koleksionit Cascinetta 
Ndriçues mural me dizajn klasik, mjaftë i bukur dhe i thjeshtë.
I përshtatshëm për ndriçimin e ambienteve të jashtme si të, verandave ose ballkoneve.
Në këtë ndriçues ka një ndërthurje të elegancës së materialit çelik i zi me xhamin.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm): 280
Gjatësia (në mm): 165
Pjesa e zgjatur (në mm): 165
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP54
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98713 pjesë e koleksionit Cascinetta  Ndriçues mural me dizajn klasik, mjaftë i bukur dhe i thjeshtë. I përshtatshëm për ndriçimin e ambienteve të jashtme si të, verandave ose ballkoneve. Në këtë ndriçues ka një ndërthurje të elegancës së materialit çelik i zi me xhamin. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm): 280 Gjatësia (në mm): 165 Pjesa e zgjatur (në mm): 165  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP54
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W