Ndricues muri Horoz Incir
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues muri Horoz Incir

Available:Në gjëndje
2,200 Lek
Image
Secure
Ndricues muri Horoz Incir
 • HOROZ INCIR
 • Ndricues muri Horoz Incir, Për ndriçimin e jashtëm të ndërtesave, Për banim dhe shërbime komunale, Për ndriçimin e rrugëve, parqeve, Për ndriçimin e peizazheve, Për ndriçimin e parkingjeve
 • Ndriçues i bërë nga çeliku inox dhe materiali termoplastik
 • Siperfaqje xhami rezistente ndaj nxehtësisë
 • Ndricues muri Horoz Incir ka një shkallë mbrojtjeje IP65 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

076-015-0002

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

2 WATT

Temperatura e ngjyrave

6200 K

Fluksi i ndricimit

110 lm

Ngjyra

Gri

Rezistenca

-

Materiali

Alumin / PVC

Jetegjatesia

30000 ore

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

28 mm

Gjatesia

230 mm

Thellesia

80 mm

Ndricues muri Horoz Incir
 • HOROZ INCIR
 • Ndricues muri Horoz Incir, Për ndriçimin e jashtëm të ndërtesave, Për banim dhe shërbime komunale, Për ndriçimin e rrugëve, parqeve, Për ndriçimin e peizazheve, Për ndriçimin e parkingjeve
 • Ndriçues i bërë nga çeliku inox dhe materiali termoplastik
 • Siperfaqje xhami rezistente ndaj nxehtësisë
 • Ndricues muri Horoz Incir ka një shkallë mbrojtjeje IP65 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

076-015-0002

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

2 WATT

Temperatura e ngjyrave

6200 K

Fluksi i ndricimit

110 lm

Ngjyra

Gri

Rezistenca

-

Materiali

Alumin / PVC

Jetegjatesia

30000 ore

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

28 mm

Gjatesia

230 mm

Thellesia

80 mm