Ndriçues Mural Eglo 97839 PINTO GOLD
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural Eglo 97839 PINTO GOLD

Available:Në gjëndje
6,200 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 97839, pjesë e linjës PINTO GOLD
Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezë dhe xhami është me ngjyrë të pastër dhe ari.
Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndriçuesit është E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 270
Gjatësia (në mm) 110
Pjesa e zgjatur (në mm) 150
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X40W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 97839, pjesë e linjës PINTO GOLD Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezë dhe xhami është me ngjyrë të pastër dhe ari. Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndriçuesit është E27.
Përmasat: Lartësia (në mm) 270 Gjatësia (në mm) 110 Pjesa e zgjatur (në mm) 150 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X40W