Ndriçues Mural Eglo 43152 TOWNSHEND 4
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural Eglo 43152 TOWNSHEND 4

Available:Në gjëndje
5,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 43152, pjesë e linjës TOWNSHEND 4
Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë kafe dhe të zezë.
Eshtë një model vintage që i pështatet ambienteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndriçuesit është E27-LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 190
Gjatësia (në mm) 80
Pjesa e zgjatur (në mm) 185

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X10W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 43152, pjesë e linjës TOWNSHEND 4 Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë kafe dhe të zezë. Eshtë një model vintage që i pështatet ambienteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndriçuesit është E27-LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 190 Gjatësia (në mm) 80 Pjesa e zgjatur (në mm) 185
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X10W