Ndriçues Mural Eglo 39647 CARTAGENA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural Eglo 39647 CARTAGENA

Available:Në gjëndje
6,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 39647, pjesë e linjës CARTAGENA
Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali çelik dhe dru me një ngjyrë kafe dhe të zezë.
Eshtë një model modern drunor që i pështatet ambienteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndriçuesit është GU10-LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 130
Gjatësia (në mm) 65
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X4,5W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 39647, pjesë e linjës CARTAGENA Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali çelik dhe dru me një ngjyrë kafe dhe të zezë. Eshtë një model modern drunor që i pështatet ambienteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndriçuesit është GU10-LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 130 Gjatësia (në mm) 65 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X4,5W