Ndriçues i varur Eglo 99806 Escandidos
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99806 Escandidos

Available:Në gjëndje
6,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99806, pjesë e linjës Escandidos.
Me një dizajn modern dhe elegant në të njëjtën kohë.
Materiali cilësor çelik e bën edhe me të veçantë këtë ndriçues.
Me ngjyrë të zezë dhe gold në pjesë e kokës së ndriçuesit.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 220

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W (nuk përfshihet në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99806, pjesë e linjës Escandidos. Me një dizajn modern dhe elegant në të njëjtën kohë. Materiali cilësor çelik e bën edhe me të veçantë këtë ndriçues. Me ngjyrë të zezë dhe gold në pjesë e kokës së ndriçuesit.
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 220
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W (nuk përfshihet në paketim)