Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-58%
Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C
Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C
Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C

Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C

Available:Në gjëndje
22,900 Lek 55,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98606 Cerignola-C
Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur.
Ideal për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë suaj.
Në stilin Techno, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 5m². 
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Ndriçues LED, me spektër ndriçimi 2700-6500, RGB (e kuqe, jeshile, blu).
Ndriçuesi është i pajisur edhe me telekomandë për të zgjedhur ndriçimin e dëshiruar.

Përmasat
Lartësia (ne mm): 1100
Diametri (në mm): 600

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X32W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98606 Cerignola-C Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur.
Ideal për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë suaj.
Në stilin Techno, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 5m².  Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi. Ndriçues LED, me spektër ndriçimi 2700-6500, RGB (e kuqe, jeshile, blu). Ndriçuesi është i pajisur edhe me telekomandë për të zgjedhur ndriçimin e dëshiruar.
Përmasat Lartësia (ne mm): 1100 Diametri (në mm): 600

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X32W