Ndriçues i varur Eglo 97604 Cortaderas
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 97604 Cortaderas

Available:Në gjëndje
7,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97604 pjesë e linjës Cortaderas. Një ndriçues me dizajn të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe në zyrat e punës. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë.
 

Përmasat

Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 95

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

 Numri i llambave dhe fuqia: 1X4.8W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97604 pjesë e linjës Cortaderas. Një ndriçues me dizajn të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe në zyrat e punës. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë.  

Përmasat

Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 95

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

 Numri i llambave dhe fuqia: 1X4.8W