Ndriçues i varur Eglo 97448 Adri 2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-68%
Ndriçues i varur Eglo 97448 Adri 2
Ndriçues i varur Eglo 97448 Adri 2
Ndriçues i varur Eglo 97448 Adri 2

Ndriçues i varur Eglo 97448 Adri 2

Available:Në gjëndje
4,900 Lek 15,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur nga Eglo, modeli 97448 Adri 2.
Eshtë një ndriçues dekorativ i bërë në stilin Loft (VINTAGE) e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 20m². 
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Projektuar për përdorimin e 8 llambave LED me bazë E27.

Bazamenti i llambës është në formën e një gjysmë cilindri (me mbërthyes dhe elemente dekorative) - çelik, i lyer me ngjyrë të bardhë 

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 305
Gjatësia (në mm) 785

Numri i llambave dhe fuqia: 8X60W (nuk përfshihen në paketim)
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Ndriçues i varur nga Eglo, modeli 97448 Adri 2. Eshtë një ndriçues dekorativ i bërë në stilin Loft (VINTAGE) e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 20m².  Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi. Projektuar për përdorimin e 8 llambave LED me bazë E27.

Bazamenti i llambës është në formën e një gjysmë cilindri (me mbërthyes dhe elemente dekorative) - çelik, i lyer me ngjyrë të bardhë 

Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 305 Gjatësia (në mm) 785
Numri i llambave dhe fuqia: 8X60W (nuk përfshihen në paketim) Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20