Ndriçues i varur Eglo 96942 Zachro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-72%
Ndriçues i varur Eglo 96942 Zachro
Ndriçues i varur Eglo 96942 Zachro
Ndriçues i varur Eglo 96942 Zachro

Ndriçues i varur Eglo 96942 Zachro

Available:Në gjëndje
6,900 Lek 25,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur nga Eglo, modeli 96942. Pjesë e linjës Zachro
Ndriçues me një dizajn minimalist dhe funksional.
Një temperaturë ngjyre prej 3000K prodhon një ton të ngrohtë të bardhë, i cili është ideal për ndriçimin e hapësirave të banimit, zonave të pushimit dhe relaksimit si dhomat e gjumit, dhomat e miqve etj.
Fluksi total i dritës është 1440lm.
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Elemente metalike në krom saten.
Një model për përdorim universal, si ndriçim i përgjithshëm ashtu edhe mbi tavolina, stola e banak.
Lloji i ndriçuesit E27-LED-T30
Materiali celik dhe xham me ngjyrë nikeli të pastër.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 80
Gjatësia (në mm) 975
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X4W

Ndriçues i varur nga Eglo, modeli 96942. Pjesë e linjës Zachro
Ndriçues me një dizajn minimalist dhe funksional.
Një temperaturë ngjyre prej 3000K prodhon një ton të ngrohtë të bardhë, i cili është ideal për ndriçimin e hapësirave të banimit, zonave të pushimit dhe relaksimit si dhomat e gjumit, dhomat e miqve etj. Fluksi total i dritës është 1440lm. Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi. Elemente metalike në krom saten.
Një model për përdorim universal, si ndriçim i përgjithshëm ashtu edhe mbi tavolina, stola e banak.
Lloji i ndriçuesit E27-LED-T30 Materiali celik dhe xham me ngjyrë nikeli të pastër.   Përmasat: Lartësia (në mm) 1500 Gjerësia (në mm) 80 Gjatësia (në mm) 975 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X4W