Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-42%
Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia
Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia
Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia

Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia

Available:Në gjëndje
4,100 Lek 7,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e koleksionit Sarabia. Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e Sarabia. Një ndriçues modern me një stil të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I krijuar dhe mëse i përshtatshëm për të gjithë ambientet e brendshme duke ju dhënë një pamje elegante. Materiali cilësor prej çeliku në ngjyrë gri.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 275
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e koleksionit Sarabia. Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e Sarabia. Një ndriçues modern me një stil të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I krijuar dhe mëse i përshtatshëm për të gjithë ambientet e brendshme duke ju dhënë një pamje elegante. Materiali cilësor prej çeliku në ngjyrë gri.

Përmasat Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 275
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W