Ndriçues i varur Eglo 91002 Murcia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 91002 Murcia

Available:Në gjëndje
7,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 91002 pjesë e Murcia Një ndriçues i krijuar nga frymëzimi i stilit klasik. Me një dizajn tepër elegant unik dhe shumë të bukur, për të plotësuar atë çfarë i mungon mobilimit të shtëpisë suaj. I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Materiali mjaft cilësor prej celiku në ngjyrë të zezë dhe koka e ndriçuesit alabaster qelqi në ngjyrë të bardhë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 380

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
 
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 91002 pjesë e Murcia Një ndriçues i krijuar nga frymëzimi i stilit klasik. Me një dizajn tepër elegant unik dhe shumë të bukur, për të plotësuar atë çfarë i mungon mobilimit të shtëpisë suaj. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Materiali mjaft cilësor prej celiku në ngjyrë të zezë dhe koka e ndriçuesit alabaster qelqi në ngjyrë të bardhë.
Përmasat Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 380

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W