Ndriçues i varur Eglo 900563 Caranacoa
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 900563 Caranacoa

Available:Në gjëndje
45,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900563 pjesë e koleksionit Caranacoa
Mund të themi me plot bindjen që ky ndriçues është unik. Përshtatet lehtësisht në çdo ambient që ju dëshironi. Modern i thjeshtë dhe me klas janë pikat që e karakterizojnë. I përshtatshëm në çdo ambient dhe lehtësisht i pëlqyer.
Ndriçoni ambientet tuaja me ndriçuesit më të mirë nga Eglo

Informacionet Teknike

Kodi

900563

Familja

CARANACOA

Klasa e energjise

E

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

7W

Numri i llambave

5

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Gjerësia (në mm):

230

Gjatësia (në mm) 

1170

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900563 pjesë e koleksionit Caranacoa
Mund të themi me plot bindjen që ky ndriçues është unik. Përshtatet lehtësisht në çdo ambient që ju dëshironi. Modern i thjeshtë dhe me klas janë pikat që e karakterizojnë. I përshtatshëm në çdo ambient dhe lehtësisht i pëlqyer.
Ndriçoni ambientet tuaja me ndriçuesit më të mirë nga Eglo

Informacionet Teknike

Kodi

900563

Familja

CARANACOA

Klasa e energjise

E

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

7W

Numri i llambave

5

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Gjerësia (në mm):

230

Gjatësia (në mm) 

1170