Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina

Available:Në gjëndje
45,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900352 pjesë e koleksionit Clavellina
Ndriçues modern i krijuar me thjeshtësinë dhe elegancën duke e bëre këtë ndriçues shumë të bukur dhe mjaft të veçantë.
I përshtatshëm për ambientet e brendshme
Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe detajet plastikë në ngjyrë të bardhë
Ndriçuesi LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Informacionet Teknike

 Kodi

900352

Familja

CLAVELLINA

Klasa e energjise

F

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

7W

Numri i llambave

6

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia 

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Gjerësia (në mm):

400

Gjatësia (në mm) 

1200

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900352 pjesë e koleksionit Clavellina
Ndriçues modern i krijuar me thjeshtësinë dhe elegancën duke e bëre këtë ndriçues shumë të bukur dhe mjaft të veçantë.
I përshtatshëm për ambientet e brendshme
Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe detajet plastikë në ngjyrë të bardhë
Ndriçuesi LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Informacionet Teknike

 Kodi

900352

Familja

CLAVELLINA

Klasa e energjise

F

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

7W

Numri i llambave

6

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia 

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Gjerësia (në mm):

400

Gjatësia (në mm) 

1200