Ndriçues i varur Eglo 49786 Oldcastle
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 49786 Oldcastle

Available:Në gjëndje
4,600 Lek 19,500 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur nga Eglo. Modeli 49786 pjesë e koleksionit Oldcastle
Si vetë emri ky ndriçues përfaqëson të vjetrën. Si një ndriçues kështjellash ky ju sjell një pamje unike dhe shton një stil retro dhe vintage në çdo dhomë, me dizajnin e tij. Ndiçuesi ka formën e një kafazi në ngjyrë të zezë dhe kafe
Cilësi e lartë dhe materiali çelik.
Lloji i ndriçuesit E27 

Përmasat
Lartësia (në mm): 1100
Diametri (në mm): 255
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndricues i varur nga Eglo. Modeli 49786 pjesë e koleksionit Oldcastle Si vetë emri ky ndriçues përfaqëson të vjetrën. Si një ndriçues kështjellash ky ju sjell një pamje unike dhe shton një stil retro dhe vintage në çdo dhomë, me dizajnin e tij. Ndiçuesi ka formën e një kafazi në ngjyrë të zezë dhe kafe Cilësi e lartë dhe materiali çelik. Lloji i ndriçuesit E27 
Përmasat Lartësia (në mm): 1100 Diametri (në mm): 255  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W