Ndriçues i varur Eglo 49107 Coldridge
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 49107 Coldridge

Available:Në gjëndje
8,500 Lek 22,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49107 pjesë e koleksionit Coldridge
Ndriçuesi me temë Vintage i stilit industrial është një aset për hapësirën e shtëpisë suaj.
Duket veçanërisht mirë mbi një tryezë të dhomës së ndenjes ose të dhomës së ngrënies.
I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme
Ndriçuesi është në matrialin cilësor çelik në ngjyrë gri.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1490
Diametri (në mm) 650
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49107 pjesë e koleksionit Coldridge Ndriçuesi me temë Vintage i stilit industrial është një aset për hapësirën e shtëpisë suaj. Duket veçanërisht mirë mbi një tryezë të dhomës së ndenjes ose të dhomës së ngrënies.
I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme
Ndriçuesi është në matrialin cilësor çelik në ngjyrë gri. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm) 1490 Diametri (në mm) 650  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W