Ndriçues i varur Eglo 39918 Sinsiga
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39918 Sinsiga

Available:Në gjëndje
11,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39918, pjesë e koleksionit Sinsiga.
I krijuar me një dizajn ku bashkohen eleganca me stilin modern.
Do të bëjë të mundur zbukurimin e çdo dhome duke shtuar elementët dekorativë.
Është i përshtatshëm për ambiente të brendshme kryesisht për dhomë ngrënie ose kuzhinë.
Ndërthurje e materialeve cilësore celik, qelq dhe tekstil, në ngjyrë të zezë dhe gold.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 170

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39918, pjesë e koleksionit Sinsiga. I krijuar me një dizajn ku bashkohen eleganca me stilin modern. Do të bëjë të mundur zbukurimin e çdo dhome duke shtuar elementët dekorativë. Është i përshtatshëm për ambiente të brendshme kryesisht për dhomë ngrënie ose kuzhinë. Ndërthurje e materialeve cilësore celik, qelq dhe tekstil, në ngjyrë të zezë dhe gold. Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat: Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 170
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W