Ndriçues i varur Eglo 39911 Mayazes
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39911 Mayazes

Available:Në gjëndje
12,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39911 pjesë e koleksionit Mayazes
Një ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe minimalist.
I pështatshëm për ambiente të brendshme si në shtëpi lokale dhe zyra.
Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe koka e ndriçuesit prej druri.
Lloji i ndricuesit GU10-LED
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 250

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X4.6W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39911 pjesë e koleksionit Mayazes
Një ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe minimalist. I pështatshëm për ambiente të brendshme si në shtëpi lokale dhe zyra. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe koka e ndriçuesit prej druri. Lloji i ndricuesit GU10-LED   Përmasat Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 250
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X4.6W