Ndriçues i varur Eglo 39906 Estanterios
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 39906 Estanterios

Available:Në gjëndje
53,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39906 i koleksionit Estanterios.
Ky ndricues është i formuar prej shtatë kolonave metalike, të gjitha në gjatësi të ndryshme me ngjyrë gold ose kafe të errët, të kombinuara gjithashtu nga mbajtësja metalike në ngjyrë të zezë. Dritat LED të ketij ndriçuesi lëshojnë një drië të bardhë, të ngrohtë që mund të rregullohet sipas graduesit. Falë këtij kombinimi harmonik të ngjyrave dhe dritës e bën këtë ndriçues modern të përshtatshëm për çdo ambient të shtëpisë, si në sallon, kuzhinë apo dhe dhomë gjumi.
Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 45
Gjatësia (në mm) 1080

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 7X3,1W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39906 i koleksionit Estanterios.
Ky ndricues është i formuar prej shtatë kolonave metalike, të gjitha në gjatësi të ndryshme me ngjyrë gold ose kafe të errët, të kombinuara gjithashtu nga mbajtësja metalike në ngjyrë të zezë. Dritat LED të ketij ndriçuesi lëshojnë një drië të bardhë, të ngrohtë që mund të rregullohet sipas graduesit. Falë këtij kombinimi harmonik të ngjyrave dhe dritës e bën këtë ndriçues modern të përshtatshëm për çdo ambient të shtëpisë, si në sallon, kuzhinë apo dhe dhomë gjumi.
Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 45
Gjatësia (në mm) 1080

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 7X3,1W