Ndriçues i varur Eglo 39634 Rasigures
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 39634 Rasigures

Available:Në gjëndje
20,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39634 pjesë e linjës Rasigures. Një ndriçues modern me një dizajn unik dhe mjaftë të bukur në formën e një rubini. I përshtatshëm për dekorimin e thuajse të gjithë ambienteve të brendshme. Materiali tepër cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë dhe gold.
Ndricimi E27
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 1100
Gjerësia (në mm): 180
Gjatësia (në mm): 780
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X28W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39634 pjesë e linjës Rasigures. Një ndriçues modern me një dizajn unik dhe mjaftë të bukur në formën e një rubini. I përshtatshëm për dekorimin e thuajse të gjithë ambienteve të brendshme. Materiali tepër cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë dhe gold. Ndricimi E27   Përmasat: Lartësia (në mm): 1100 Gjerësia (në mm): 180 Gjatësia (në mm): 780  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X28W