Ndriçues i varur Eglo 390095 Cordoba
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 390095 Cordoba

Available:Në gjëndje
39,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390095 Cordoba
I krijuar me një dizajn ku ndërthuret eleganca me stilin modern duke i dhënë këtij ndriçuesi një pamje unike dhe shumë të bukur. Ndriçues i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme.
Materiali cilësor dhe rezistent çelik në ngjyrë të zezë dhe qelq në ngjyrë bakri.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 245
Gjatësia (në mm) 1255

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390095 Cordoba I krijuar me një dizajn ku ndërthuret eleganca me stilin modern duke i dhënë këtij ndriçuesi një pamje unike dhe shumë të bukur. Ndriçues i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme. Materiali cilësor dhe rezistent çelik në ngjyrë të zezë dhe qelq në ngjyrë bakri. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 245 Gjatësia (në mm) 1255
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X40W