Ndriçues i varur Eglo 390032 Altagracia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 390032 Altagracia

Available:Në gjëndje
59,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390032 i koleksionit Altagracia. Një ndriçues unik me një pamje teje të veçantë që e bën të mundur të jetë lehtësisht i dallueshëm ndaj modeleve të tjera. Materiali është i përbërë prej çeliku në ngjyrë të zezë ose gold e cila i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaft të bukur dhe moderne.
Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 65

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X11W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390032 i koleksionit Altagracia. Një ndriçues unik me një pamje teje të veçantë që e bën të mundur të jetë lehtësisht i dallueshëm ndaj modeleve të tjera. Materiali është i përbërë prej çeliku në ngjyrë të zezë ose gold e cila i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaft të bukur dhe moderne.
Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 65

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X11W