Ndriçues i varur Eglo 32868 Borriol
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-68%
 Ndriçues i varur Eglo 32868 Borriol
 Ndriçues i varur Eglo 32868 Borriol
Ndriçues i varur Eglo 32868 Borriol

Ndriçues i varur Eglo 32868 Borriol

Available:Në gjëndje
5,500 Lek 17,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 32868 pjesë e koleksionit Borriol.
Eshtë një ndriçues dekorativ i bërë me stil, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave. Mjaftë modern dhe me një pamje tërheqëse.
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë kromi dhe ai i konturës plastikë.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 80
Gjatësia (në mm) 800
Gjatësia max. (in mm) 1750

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X4.5W
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 32868 pjesë e koleksionit Borriol. Eshtë një ndriçues dekorativ i bërë me stil, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave. Mjaftë modern dhe me një pamje tërheqëse. Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë kromi dhe ai i konturës plastikë.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 80 Gjatësia (në mm) 800 Gjatësia max. (in mm) 1750
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X4.5W