Ndriçues i varur Eglo 98282 Apricale
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-68%
Ndriçues i varur Egli 98282 Apricale
Ndriçues i varur Egli 98282 Apricale
Ndriçues i varur Egli 98282 Apricale

Ndriçues i varur Eglo 98282 Apricale

Available:Në gjëndje
4,900 Lek 15,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98282, pjesë e koleksionit Apricale.
Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 4 llamba për ndriçim.
Modeli është elegant dhe shumë i bukur.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Pajisje ndriçimi bashkëkohore që do të shtojë elegancën dhe bukurinë shtëpisë, hotelit apo restorantit tuaj.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 55
Gjatësia (në mm) 740

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98282, pjesë e koleksionit Apricale. Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 4 llamba për ndriçim. Modeli është elegant dhe shumë i bukur. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Pajisje ndriçimi bashkëkohore që do të shtojë elegancën dhe bukurinë shtëpisë, hotelit apo restorantit tuaj. Lloji i ndriçuesit E27
  Permasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 55 Gjatësia (në mm) 740
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 4X60W