Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 4
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 4

Available:Out of Stock
5,100 Lek
Secure

Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 4

 • HOROZ MIMOZA 4
 • Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-4, për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit. 
 • Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre krom . 
 • Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-4 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Ndriçimi me cilësi të lartë do të theksojë veçantinë e pamjes se kopshtit tuaj.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

076-002-0004

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

5.5 WATT

Fluksi ndricimit

186 lm

Ngjyra

Krom / mat

Lloji Llambes:

SMD LED

Materiali

çelik inox, plastikë

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

300 mm

Diametri

120 mm

Thellesia

-

Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 4

 • HOROZ MIMOZA 4
 • Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-4, për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit. 
 • Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre krom . 
 • Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-4 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Ndriçimi me cilësi të lartë do të theksojë veçantinë e pamjes se kopshtit tuaj.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

076-002-0004

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

5.5 WATT

Fluksi ndricimit

186 lm

Ngjyra

Krom / mat

Lloji Llambes:

SMD LED

Materiali

çelik inox, plastikë

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

300 mm

Diametri

120 mm

Thellesia

-