Ndriçues i jashtëm Eglo 95988 SITIA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 95988 SITIA

Available:Në gjëndje
5,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo. Modeli 98233, pjesë e koleksionit FRANCARI.
Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe futuristik.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie. 
Materiali alumin në ngjyrë të zezë dhe kontura plastikë në të bardhë
Lloji i ndriçuesit: LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 180
Gjatësia (në mm) 180
Pjesa e zgjatur (në mm) 55

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X4,8W
Ndriçues Mural Eglo. Modeli 98233, pjesë e koleksionit FRANCARI. Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe futuristik.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie. 
Materiali alumin në ngjyrë të zezë dhe kontura plastikë në të bardhë
Lloji i ndriçuesit: LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)
Përmasat:
Lartësia (në mm) 180
Gjatësia (në mm) 180
Pjesa e zgjatur (në mm) 55

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 2X4,8W