Ndricues Horoz Vista ngjyre te bardh dhe zi

KURSE Lek 8,500

Cmimi:
Sale priceLek 8,500 Regular priceLek 17,000

Përshkrimi i produktit

Jetëgjatësia: 50.000 orë.
light color: 4000K
Volt: 220-240V / 50-60Hz
Watt: 24W
LED Pcs. & SMD LED

You may also like

Recently viewed